Ikon - Drenering

Velg en skreddersydd dreneringsløsning

Dreneringstjenester handler om å beskytte bygninger mot vannskader ved å lede bort overflødig vann fra eiendommen. Dette er spesielt viktig i områder med høyt vanninnhold i grunnen, eller hvor det er risiko for oversvømmelse. Drenering kan utføres på ulike måter, for eksempel ved installering av dreneringsrør eller drensrenner. Multi Partner Zetlitz kan hjelpe deg med å velge den beste dreneringsløsningen for dine behov, og installere den på en profesjonell måte for å sikre optimal funksjonalitet og beskyttelse.

Installasjon av nye dreneringssystemer

Hvis du bygger nytt eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende dreneringssystem, kan våre rørleggere hjelpe deg med å velge og installere det beste systemet for dine behov. Vi kan også utføre en inspeksjon av din nåværende drenering for å avdekke skjulte problemer.

Reparasjon av eksisterende dreneringssystemer og lekkasjer

Hvis du har problemer med ditt eksisterende dreneringssystem, eller det har oppstått lekkasjer, kan våre rørleggere utføre nødvendige reparasjoner og vedlikehold for å sikre at systemet ditt fungerer optimalt og beskytter bygningen din.

Rensing av dreneringsrør

Dreneringsrør kan bli tette og hindre vannstrømmen. Våre rørleggere kan utføre en grundig rensing av dreneringsrør for å gjenopprette normal vannflyt og beskytte mot oversvømmelser.

Installasjon av tilbakeslagsventiler for dreneringssystemer

Tilbakeslagsventiler kan installeres på dreneringssystemet ditt for å forhindre tilbakeslag av avløpsvann i kjelleren eller andre områder. Våre rørleggere kan hjelpe deg med å velge den beste tilbakeslagsventilen for ditt hjem og installere den på en profesjonell måte.

Inspeksjon av dreneringssystemer

Våre rørleggere kan utføre en inspeksjon av ditt eksisterende dreneringssystem for å avdekke eventuelle problemer eller skjulte skader. Vi bruker avansert teknologi for å inspisere rørene dine og gi deg en nøyaktig diagnose av eventuelle problemer.

Installasjon av drensrenner

Drensrenner kan installeres på eiendommen din for å lede vannet bort fra bygningen din og hindre oversvømmelser. Våre rørleggere kan hjelpe deg med å velge og installere riktig drensrenne for dine behov og sikre at den fungerer optimalt.