Vann og avløp

Be om pristilbud
Ikon - Vandråper

Profesjonell hjelp med vann- og avløpssystemer

Vann- og avløpssystemer er avgjørende for enhver bolig eller virksomhet, og dersom de blir skadet eller ødelagt, kan det føre til alvorlige konsekvenser. Vi i Multi Partner Zetlitz kan hjelpe deg med alle typer vann- og avløpsrelaterte problemer, fra mindre reparasjoner til fullstendige installasjoner.

Reparasjon og utskifting av vann- og avløpsrør

Hvis du opplever lekkasjer, blokkeringer eller andre problemer med vann- og avløpsrørene dine, kan våre rørleggere raskt identifisere problemet og utføre nødvendige reparasjoner eller utskiftninger. Vi kan også utføre en omfattende inspeksjon av vann- og avløpssystemet ditt for å avdekke skjulte problemer som kan føre til fremtidige problemer.

Installasjon av nye vann- og avløpssystemer

Hvis du bygger et nytt hjem eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende vann- og avløpssystem, kan våre rørleggere installere et nytt system som er tilpasset dine behov. Vi kan også hjelpe deg med å velge de beste materialene og produktene for å sikre lang levetid og pålitelighet.

Installasjon av tilbakeslagsventiler

Tilbakeslagsventiler hindrer at vann eller avløp strømmer tilbake i systemet ditt og forårsaker skade. Våre rørleggere kan installere tilbakeslagsventiler på strategiske steder i systemet ditt for å beskytte deg mot tilbakeslag og skader.

Feilsøking og reparasjon av stopp i avløpssystemet

Tette avløp kan føre til alvorlige problemer, inkludert oversvømmelser og tilbakeslag. Våre rørleggere kan identifisere og reparere eventuelle tette avløp raskt og effektivt, og utføre nødvendig rengjørings- og vedlikeholdsarbeid for å sikre at systemet ditt fungerer optimalt.

Rensing og rengjøring av tette avløp

Hvis avløpene dine er tette eller lukter dårlig, kan våre rørleggere utføre en grundig rengjøring og rensing for å gjenopprette normal flyt og lukt. Vi bruker avansert utstyr og teknologi for å fjerne avleiringer og blokkeringer, og sørger for at avløpene dine fungerer som de skal.