Ikon - Rør

Velg riktig vanntetting for ditt bygg

Vanntetting handler om å hindre vann i å trenge gjennom overflater og materialer, slik som vegger, gulv eller tak. Dette er viktig for å beskytte bygninger mot fukt og vannskader. Vanntetting kan utføres på ulike områder og materialer, og det finnes ulike teknikker og materialer som kan brukes. Det er viktig å velge riktig metode for å oppnå best mulig resultat og beskyttelse. Vi hos Multi Partner Zetlitz kan hjelpe deg med å velge og installere riktig vanntetting for dine behov.

Tetting av lekkasjer

Hvis du har lekkasjer i taket eller veggene, kan våre rørleggere finne og tette dem for å hindre ytterligere skade på bygningen din. Vi bruker avansert utstyr og teknologi for å lokalisere og reparere lekkasjer raskt og effektivt.

Fuktighetssikring

Fuktighetsskader kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert mugg og råte. Våre rørleggere kan hjelpe deg med å beskytte bygningen din mot fuktighetsskader ved å installere fuktighetsbarrierer og -beskyttelse.

Vanntettingsmembraner

Vanntettingsmembraner kan brukes på tak, gulv og vegger for å hindre vanninntrengning og beskytte bygningen din. Våre rørleggere kan installere vanntettingsmembraner på en rekke overflater for å beskytte bygningen din mot vannskader.

Fuging av våtrom

Våtrom som bad og kjøkken må være ordentlig forseglet for å hindre vanninntrengning og skade på bygningen din. Våre rørleggere kan fuge alle typer våtrom for å sikre at de er tette og beskyttet mot fuktskader.

Installasjon av dreneringssystemer

Dreneringssystemer kan bidra til å lede vannet bort fra bygningen din og beskytte den mot skader. Våre rørleggere kan installere dreneringssystemer på eiendommen din for å hindre vannansamling og skade på bygningen.